Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ

Αρια Φυλή

Άρια Φυλή:

Η Άρια Φυλή πολύ συχνά ταυτίζεται με το τρίτο Ράιχ και το Καθεστώς Χίτλερ. Μέγα λάθος. Η σβάστικα καθώς και ο σταυρός που οι ναζί χρησιμοποίησαν έρχονται από την Αρχαία Ελλάδα και είναι Ελληνικά σύμβολα.

Οι απόψεις μας:

Πιστεύουμε στο Ελληνικό Φως, δηλαδή στην γνώση και στα ιδανικά που αποτελούσαν τρόπο ζωής στην Ελλάδα κάποτε. Επίσης πιστεύουμε στη δύναμη του ξίφους, δηλαδή του αγώνα για τα “πιστεύω”. Όμως αυτά τα δύο δεν λειτουργούν χώρια. Η  μόνη πραγματική και διαχρονική επανάσταση είναι αυτή που ξεκινά από το Φως στη συνείδηση και στην καρδιά του κάθε ανθρώπου και καταλήγει στον έμπρακτο αγώνα.

Η λέξη Ελλάς δεν παραπέμπει σε κάποιο οποιοδήποτε τόπο, είναι η Χώρα του Φωτός και ο λαός της είναι μόνο Έλληνες, οι απόγονοι των θεών. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει  και για αυτό όλος ο κόσμος προσπαθεί να μας εξαθλιώσει σαν λαό. Έχει έρθει όμως η ώρα να σηκωθούμε όρθιοι και να διεκδικήσουμε  αυτά που μας ανήκουν.

Καιρός Γαρ Εγγύς

Ολική Αλλαγή            -]+[-                Φως Σπαθί

Άρια Φυλή


9 responses to “Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ

  • Polina

    Συμφωνα , με την παραπανω δημο
    σιευση πρεπει να γινουμε η αλλαγη που θελουμε στο κοσμο

  • Polina

    Και πρεπει να ξεκινησουμε να αλλαζουμε πρωτα εμας

  • aryanrace

    Ακριβώς Πολίνα. Αν περιμένουμε τον κόσμο να αλλάξει από μόνος του τότε η αλλαγή θα παραμείνει ένα άπταιστο όνειρο

  • Polina

    ΓΙΑΤΙ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΑΠΤΑΙΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ? ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

  • Polina

    “Τα προβλήματα του κόσμου δεν μπορούν να λυθούν από σκεπτικιστές και κυνικούς με την συμβατική αντίληψη του κόσμου. Χρειαζόμαστε ανθρώπους που μπορούν να υπερβαίνουν την πραγματικότητα”

    • aryanrace

      Η πραγματικότητα είναι έννοια σχετική, για πολλούς είναι η ζωή που επιβάλλει η μάζα, για άλλους είναι η ουσιαστική «μόρφωση» που προσπαθεί με νύχια και με δόντια να καταστρέψει ο Δυτικισμός, για άλλους το facebook… το θέμα είναι να μπορείς να διατηρήσεις την προσωπικότητά σου άφθαρτη και να παλέψεις για τα “πιστεύω” σου στην πραγματικότητα που θες εσυ και όχι σε αυτήν που σου επιβάλλουν! Αυτό και μόνο αυτό θα σου δώσει την πραγματική ευχαρίστηση και πνευματική ικανοποίηση. Αυτός είναι και ο λόγος που δημιούργησα αυτό το blog. Θέλω να βοηθήσω τους ανθρώπους που θέλουν να κάνουν κάτι στη ζωή τους και δεν διαθέτουν τα μέσα.

  • Polina

    Ναι ομως σκεφτείτε πως είστε ανθρώπινο ων και χρειάζεστε τη βοήθεια των άλλων!

  • aryanrace

    Δεν ήμαστε μόνοι. για να πραγματοποιήσουμε τον (ιερό για μας) σκοπό χρειαζόμαστε την βοήθεια των ανθρώπων που συμφωνούν ιδεολογικα μαζί μας, που δεν ειναι μόνο έλληνες.. ο τρόπος σκέψης που υποστιρίζουμε είναι ο δρόμος της ελευθερίας για όλους τους λαούς.

  • Δωροθέα

    Όλα σωστά, όμως αφήνετε κάτι κενό. Παρατηρώ καθημερινά ανθρώπους να αλλάζουν, έπειτα όμως, καθησυχάζονται πιστεύοντας ότι έχουν κάνει αρκετά. Όμως οι περισσότεροι είναι λάθος. Ο καθένας μας, πέρα απ’το να αλλάξει τον εαυτό του, έχει χρέος να μεταδώσει τη γνώση του, τις απόψεις του, το Φως. Είναι καθήκον μας σαν Έλληνες να σώσουμε αυτή τη χώρα από την καταστροφή, και πραγματικά δεν φτάνει απλά να αποκτήσεις το Φως. Πρέπει να πάρεις τα θύματα και να τα κάνεις θύτες. Πρέπει να τους δώσεις το ερέθισμα, είναι σχεδόν αδύνατο να το αποκτήσουν από μόνοι τους.
    Αν μετατρέψεις την οργή του κάθε Νέο-Έλληνα σε κάτι παραγωγικό θα καταφέρεις να τον ξυπνήσεις, να τον ταρακουνήσεις. Έχει έρθει η σειρά μας να δράσουμε και οπισθοδρομούμε αφήνοντας τον εγωισμό μας να νικήσει, όσον αφορά το πως θα φερθούμε στους υπόλοιπους. Τους ζητάμε να αλλάξουν, το απαιτούμε από αυτούς, αλλά χωρίς να τους προσελκύσουμε και να τους δώσουμε αυτή τη σπίθα που όλοι είχαμε αρχικά, άλλοι εκ φύσης και άλλοι μετά από καιρό και σκέψη. Αν δεν ήμαστε ενωμένοι δεν θα καταφέρουμε το στόχο μας, ενώ μαζί, σαν λαός, καταφέρνουμε τα πάντα!!!

Σχολιάστε